top of page

ACVO “Allergie-team”
  Monique Caers verpleegkundige - kinesiologe
Algemeen CENTRUM voor OSTEOPATHIE

Allergie therapeute 

 

Even voorstellen…

Mijn naam is Monique Caers. Van oorsprong ben ik (diabetes-) verpleegkundige, maar ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in allergie-eliminatie.

Na de geboorte van de kinderen ben ik aanraking gekomen met verschillende allergieën bij onze kinderen. Sindsdien is mijn interesse hierin gegroeid en heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder de NAET therapie (NAET = Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek (ontwikkeld door Dr. Devi Nambudripad), Simplyfied Kinesiology, Quantum Allergy,  theTotal Reset Methode, ATT (Allergie Transformatie Technieken), ETT (Emotionele Transformatie Technieken) bij Patrick Claes en daarnaast nog verschillende cursussen om ook op emotionele blokkades te werken die vaak gelinkt zijn aan overgevoeligheden/allergieën.

 

Mijn werk geeft mij enorm veel voldoening en ik kan er heel erg van genieten als iemand tevreden de deur uit gaat. Iedereen is uniek dus ook iedere klacht is uniek en soms is het een zoektocht om er achter te komen waar de klachten vandaan komen en deze vervolgens te behandelen. Maar het voelt goed om mensen te kunnen helpen die (jarenlang) last hebben van allergieën en hierbij rekening moeten houden met dieet of zichzelf beperkt voelen omdat ze niet alles kunnen verdragen. 

Ik kijk er naar uit om samen met U te kijken naar de oorzaak van de overgevoeligheden en deze direct te behandelen zonder medicatie.

 

meer info: allergie behandeling Allergieën - Intoleranties - Overgevoeligheden
 


Wat houdt de allergie desensibilisatiebehandeling in?

Allereerst wordt er kinesiologisch getest welke allergieën aanwezig zijn. Daarna wordt er stapsgewijs een behandelplan gevolgd. Indien er meerdere allergieën aanwezig zijn worden deze één voor één behandeld. Het kan voorkomen dat bij de behandeling van één allergie er andere allergieën wegvallen. Door de verstoorde energiebanen weer te herstellen wordt de allergie of intolerantie gedesensibiliseerd en kunnen producten, stoffen e.d. weer verdragen worden.

Naast een overgevoeligheid voor een voedingsstof of bijvoorbeeld materiaal kan men ook op emotie  of energetisch nivo blokkades hebben die overgevoeligheden kunnen veroorzaken zoals eczeem, migraine of buik/ spijsverteringsklachten. Tijdens het testen kijken we ook of er energetische of emotionele blokkades zijn en kunnen hier ook op werken. Hiervoor maak ik gebruik van diverse methodes, waaronder Quantum Allergy-methode, Emotionele transformatietechnieken, bloesemtherapie of Psych-K®.


voor een afspraak: ACVO secretariaat 03/309.09.25 of online

Info: acvo@live.be

 

                                                                     

DSC_0615.jpg
bottom of page