top of page

Reiki Cursus    

                     Patrick Claes D.O.    Reiki Master                                   Algemeen CENTRUM voor OSTEOPATHIE

Reiki cursus georganiseerd te Schilde.

 

Reiki is een Japans begrip, het betekent letterlijk “Universele Energie”. Het is een levenskracht die iedereen bezit en waarvan u gebruik kunt maken voor het eigen welzijn of het welzijn van anderen. Dit gebeurt door handoplegging. Hierdoor vindt er een energie overdracht plaats tussen de gever en de ontvanger.

Veel is erover geschreven, boeken vol, maar het leukste is om zelf te ervaren wat u met die kracht allemaal kan doen. U leert technieken om bijv. stress te verminderen, kinderen beter te laten slapen of om pijn te bestrijden (zowel lichamelijke als emotionele pijn).

 

In deze cursus staan een aantal onderdelen centraal. Dit zijn: de zuiveringen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en intuïtief niveau. Hierdoor wordt u steeds gevoeliger voor energiestromingen in uzelf, in anderen en wat ze betekenen. Tevens komt de totaalbehandeling aan bod, deze bestaat uit een aantal verschillende handposities verspreid over het gehele lichaam, uitleg over de Chakra’s en deze in evenwicht brengen. De Reiki-cursus vindt plaats in zes bijeenkomsten om het proces zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen en er diepgang aan te geven.

 

Er is tijd om vragen te stellen en kritisch naar het hele gebeuren te kijken zodat u elke keer weet waar u aan toe bent.

 

Op de laatste bijeenkomst ontvangt u een certificaat waaruit blijkt dat u de 1e reiki graad (SHODEN) bezit.

Dit geeft recht om, daar waar Reiki gegeven wordt, te starten met Reiki 2 (OKUDEN).

 

 

 

                                                                     


Waar?
Riemstraat 79, 2970 Schilde

 

Reiki I
Prijs: 250 euro
Data: 25 maart en 1 april 2023, 9-12u


 

Reiki II

Prijs: 375 euro

Data: 13 mei en 20 mei 2023

 

Reiki III

Kostprijs 550  euro

 

 

 

 

 

 

Andere cursussen:

Cursus SK: Simplified Kinesiology

bottom of page