top of page

3 eenvoudige tips voor een slank lichaam (4)

Ben jij jou huidige eetgewoonten moe en wil je verandering? Wil jij graag enkele kilo’s vermageren of ben je benieuwd hoe je gezonder kan leven? Dan is het dé ideale moment om te starten. De komende 5 dagen geven we jou elke dag 3 tips die zullen leiden tot gewichtsvermindering. Hou dus zeker de website in de gaten of like onze FB-pagina, zodat je zeker niets mist! Vorige tips gemist? Bekijk ze hier.

Tip 10: water, water en nog eens water

Drink meer water! De meeste mensen drinken chronisch te weinig water. Dit heeft als gevolg dat we ons lichaam geen signalen zal doorgeven wanneer we dorst hebben. Als je meer water gaat drinken krijg je opnieuw betere signalen wanneer je dorst hebt.

Water geeft ons lichaam meer energie en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Veel van de westerse ziektes zouden kunnen genezen of voorkomen worden door meer water te drinken!

Tip 11: verbeter je slaap

Slaap voldoende (min. 8u/dag) en verbeter je slaap. In je diepe slaap produceert je lichaam het meeste van het lichaamseigen groeihormoon. Dit groeihormoon is één van de grootste vetverbranders. Voldoende slaap is cruciaal voor een goede gezondheidstoestand.

Tip 12: zoetstof? Stevia!

Wil je iets zoeter maken? Gebruik dan Stevia. Dit is een natuurlijke zoetstof die 100 keer zoeter is dan suiker. In tegenstelling tot suiker zal Stevia er niet voor zorgen dat je bloedsuikerspiegel de hoogte in gaat.

Benieuwd naar meer tips?

Like dan zeker onze FB pagina, want deze week volgen er nog tips die je niet wil missen! Vorige tips gemist? Bekijk ze hier.

Veel succes!

Celien Rombouts,

diëtiste/voedingsdeskundige

ACVO-Health Centrum

Toekomstige blogs
Recente blogs
Archief
Zoeken op trefwoord
bottom of page