top of page

3 eenvoudige tips voor een slank lichaam (5)

Ben jij jou huidige eetgewoonten moe en wil je verandering? Wil jij graag enkele kilo’s vermageren of ben je benieuwd hoe je gezonder kan leven? Dan is het dé ideale moment om te starten. De komende 5 dagen geven we jou elke dag 3 tips die zullen leiden tot gewichtsvermindering. Hou dus zeker de website in de gaten of like onze FB-pagina, zodat je zeker niets mist! Vorige tips gemist? Bekijk ze hier.

Tip 13: groene thee

Drink groene thee. Het bevat veel antioxidanten die beschermen tegen veroudering en het kan de vetverbranding in ons lichaam stimuleren.

Tip 14: weet wat je niet meer wilt

Weet wat je niet meer wilt en focus op wat je wél wil. We weten maar al te graag wat we wel willen, een aantal kg verliezen. Vergeet niet dat wanneer je af en toe eens zondigt dat dit niet het einde van de wereld is. Herpak jezelf en blijf er niet mee zitten.

“Gezondigheden” horen ook bij een gezonde levensstijl. Belangrijk is dat je het met mate doet.

Tip 15, last but not least: pas 1 tip per week toe

Dit is een van de belangrijkste tips die ik jou kan geven.

Een grote fout die mensen vaak maken is om alle tips tegelijkertijd toe te passen. In de praktijk merk ik echter dat er veel mensen zijn die het meteen perfect willen doen. Zij hebben vaak erg veel moeite om hun levensstijl aan te passen omdat het gewoon té veel in 1 keer is.

Mensen die per week 1 tip toepassen hebben minder moeite om hun levensstijl aan te passen omdat het geleidelijk aan gaat.

Kleine consequente aanpassingen zullen meer resultaat leveren op lange termijn dan dat je alles tegelijkertijd wil doen.

Wil jij graag individueel begeleid worden naar een gezondere levensstijl waarin pure voeding centraal staat?

Neem dan zeker en vast contact met me op!

Celien Rombouts

ACVO-Health Centrum

Turnhoutsebaan 30

2390 Oostmalle

03/309.09.25

Benieuwd naar meer tips?

Like dan zeker onze FB pagina, regelmatig volgen hier blogs en tips die je niet wil missen! Vorige tips gemist? Bekijk ze hier.

Veel succes!

Celien Rombouts,

diëtiste/voedingsdeskundige

ACVO-Health Centrum

Toekomstige blogs
Recente blogs
Archief
Zoeken op trefwoord
bottom of page