top of page

Extra Tools

SK: Simplified Kinesiology
The Reconnection®

KINESIOLOGISCH TESTEN

 

Vaak heb je als therapeut al diverse cursussen gevolgd, om een zo breed mogelijke waaier therapieën aan te bieden aan de patiënt.De moeilijkheid is meestal deze nieuwe vaardigheden te integreren tot een geheel, en te weten wat een patiënt op dat moment het best kan gebruiken.“Simplified Kinesiology” is een vereenvoudigde manier van kinesiologisch testen, waarbij je zeer snel de prioriteit kan bepalen aan de hand van spiertesten. Het lichaam van de patiënt kiest immers de volgorde van behandelingen, binnen de mogelijkheden van de therapeut, of het nu gaat om osteopathie, suppletie, homeopathie, energetische technieken, ...

RECONNECTIVE HEALING® 

 

Brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum.

 

Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn. Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

Energetische Osteopathie bij dieren: paard, hond, ...

PAARDEN MEDICIJNMAN - SJAMAAN

 

Sjamanisme is de oudste vorm van geneeskunde die vroeger over de hele wereld voorkwam. Vanuit het sjamanisme wordt ziekte gezien als verstoring van evenwicht in mens of dier, maar ook tussen hen en hun omgeving, de familie, de gemeenschap en de natuur.
De sjamaan gebruikt alle mogelijke middelen om de patiënt lichamelijk, psychisch en sociaal te ‘genezen’.

Net deze holistische en universele benadering krijgt in deze tijd terecht meer en meer belangstelling.

bottom of page